Patlıcanlı Balık Kebabı Tarifi
Güleryüz Restaurantlar rotamızın durağı, en iyi balık ve deniz ürünleri yemeklerine sahip günümüzün trendlerinin en önemli restaurantlardan biri olan, Feneryolu Bağdat caddesinde bulunan Moshonis Balık Restaurantdı.
Pişirme yöntemleri, yemekleri hazırlama şeklinin üstünlüğü ve yaratıcı ürünlere sahip en iyinin en iyisi olanlardan olan, Moshonis Balık Restaurant mekanın sahibi Ayvalık Cunda adasından gelen,1986 yılından beri sektör içinde olan şef İsmail Doğan.Efsaneleşen balık yemekleriyle Türk Balık gastronomimize fayda sağlayan emekleri geçen şeflerimizden.
Kullandığı uyumlu baharatlarla, sebzelerle, soslarla balığın saflığını bozmadan lezzeti zenginleştirmesini bilen altın elli duayenlerden.
Patlıcanlı Balık Kebab tarifini istedik kendilerine has deneyimlerden sonra çok lezzetli yemek haline getirdikleri spesialitenin esas en önemli tarafı taze ve en iyi deniz ürünleri ve türevleri olması.
Malzemeler deniz Levrek, közlenmiş patlıcan, taze soğan, sarımsak, maydanoz, özel sos, çeşitli baharatlar, pul biber, yumurta akı, granül kaşar peynir ve krema
yilmazparlar@yahoo.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder